Vállalati profil

A Jiaxing ReachTop Battery Power Technology Co., Ltd. alapja a Jiaxing Hi-Energy Battery Factory, amelyet 1995-ben alapítottak. .

Cégünk évek óta tartó fejlesztés után nagy léptékű és jól ismert vállalat lett a saját területén. Most évente 600 millió elemet tudunk gyártani, beleértve a különféle cink-mangán elemeket, alkáli elemeket, alsó cellákat és újratölthető elemeket, valamint korrelációs szolgáltatást is nyújtunk a töltők és zseblámpák vásárlói számára.

Mi vagyunk a tagja az elsődleges akkumulátor kínai nemzeti szabványának megfogalmazásához. Gazdag technikai és tapasztalati forrással rendelkezünk. Az osztályok és a technika vezetői több tíz éves tapasztalattal rendelkeznek az akkumulátorok kezelésében és gyártásában. Eközben a személyzet fejlesztését és képzését nagyon fontos helyre helyeztük. Jelenleg a menedzserek és műszaki mérnökök több mint 80% -a egyetemi és még magasabb iskolai végzettséggel rendelkezik.


Tanúsítványunk

Átmentünk az ISO9001: 2015 azonosításon, és végrehajtottuk a környezetkezelést az ISO14001 szabvány szerint. „A minőség emelése, a menedzsment megerősítése, az igények kielégítése, a fejlesztés megtartása” - ez a mottónk. A jiaxingi önkormányzat 2001 -ben, 2002 -ben és 2011 -ben díjazta nekünk a „Science & Technique Advancing Enterprise” -t.


Termék alkalmazása

Termékeink mindegyike az IEC szabványon és a GB8897.2 szabványon alapul, és stabil teljesítményt nyújt. Termékeink minősége jó hírnévre tesz szert az éves ipari tesztek és akkumulátor -felmérések során. Termékeink megfeleltek az SGS 2006/66/EK tanúsítványának. A termékek minősége teljes mértékben megfelel az akkumulátorok legújabb európai követelményeinek. Termékeinket főleg Európába, Közép- és Észak -Amerikába, Ázsiába, Dél -Amerikába és más régiókba exportálják, és minőségi dicséretet kapnak.


A mi szolgáltatásunk

Szem előtt tartjuk, hogy a minőség az életünk, a menedzsment az alap, a piac az irány, az ügyfél a mi istenünk, és mindent megteszünk, hogy kiszolgáljuk az ügyfeleket. Szeretettel üdvözöljük az ismert és ismert külföldi és belföldi vendégeket, akik meglátogatják, kapcsolatba lépnek és együttműködnek.