Alkáli elemeket használtál?

- 2021-08-04-

Az akkumulátorok mindenütt jelen vannak az életünkben. Mindig el vannak rejtve az elektromos készülékekben, így alig lehet érezni a létezésüket. De elemek nélkül ez teljesen lehetetlen, olyan nagy, mint a tévék, légkondicionálók, vízmelegítők, vízadagolók, stb. Olyan kicsi számítógépek, mint a mobiltelefonok, vezérlők, mikrofonok, masszírozók, bébi hajvágók, ajtózárak és néhány apró orvosi műszer , az akkumulátor a szívük! Régebben, amikor a technológia fejletlen volt, mindenki olcsó és használhatatlan szén akkumulátorokat használt, ami gyakran folyadékszivárgást és elektromos készülékek sérülését okozta. Több mint tíz éves forradalmi fejlődés után az akkumulátor technológia a negyedik generációra fejlődött------- Az alkáli elemek korában, akik követik az időt, használták-e máralkáli elemek?
Alkáli elemek, a pozitív elektróda elektrolitikus mangán -dioxid, a negatív elektróda pedig cinkpor. Az akkumulátor felületének nyomtatott testétől az a különbség, hogy a típuscímkén az LR és az ALKALINE felirat szerepel. Az alkáli elemek kapacitása 4-7-szerese a szén-dioxid-akkumulátoroknak, ára pedig 1,5-2-szerese a szén-dioxid-akkumulátoroknak.

Alkáli elemekalkalmasak nagy ürítési kapacitásra és hosszú távú használatra. Az akkumulátor belső ellenállása alacsonyabb, így a generált áram nagyobb, mint az általános cink-mangán akkumulátoré. A vezető réz rúd, a külső héj acél. Biztonságos és megbízható, nem kell újrahasznosítani. Például Changhong higanymentesalkáli elem. Based on its environmental protection and high current characteristics, but now alkaline batteries are used more. Alkáli elemek are especially suitable for high-current electrical appliances, such as digital cameras, toys, shavers, wireless mice, etc.

Since the outer casing of the carbon battery is a zinc cylinder as the negative electrode, it must participate in the chemical reaction of the battery, so it will definitely leak after a long time, and it will leak after a few months of poor quality. The outer casing of the alkáli elem is made of steel, and Does not participate in chemical reactions, so alkaline batteries rarely leak, and the shelf life is more than 5 years.