Mire kell figyelni száraz akkumulátor vásárlásakor?

- 2021-05-26-

1. Válassza ki az akkumulátort igényei szerint. Például: zseblámpákban, fényképezőgépekben, MP4 -ben, elektromos játékokban és más, nagy áramkimenetet igénylő készülékekben használják, a legjobb, ha alkáli -cink -mangán elemeket használnak (L). Használjon szokásos cink-mangán elemeket (S, C, P) a távirányítóhoz, az órákhoz és egyéb, általános áramigényű készülékekhez.

2. Ügyeljen az akkumulátor teljesítmény-ár arányára, és ne higgyen vakon a külföldi márkáknak. Valójában sok hazai márkájú akkumulátor teljesítmény-ár aránya magasabb, mint a hasonló külföldi termékeké.

3. Ügyeljen az akkumulátor tárolási idejére. A hagyományos cink-mangán elemek eltarthatósága 2 év. Vásárláskor új termékeket kell választania. A különbség az alkáli -cink -mangán elem és a közönséges cink -mangán elem között Az elemek hétköznapi emberek szemében alkáli és közönséges cink -mangán elemekre oszlanak. Régebben az emberek gyakran úgy érezték, hogy az akkumulátor élettartama nem olyan ideális, mint azt a napi használat során képzelik. Ez a különbség az alkáli cink-mangán elemek és a közönséges cink-mangán elemek között. A mindennapi használat során a nagy áramlású elektromos készülékek, például a vaku, a kamera, az MP4 és az elektromos játékok mutatják legjobban az alkáli elemek és a közönséges cink-mangán elemek jellemzőit.

Az alkáli cink-mangán elemek 144 alkalommal használták a vakut, a kamerafólia 8 tekercs, a játék 183 percre volt aktiválva. Ezek az indexek 6,86, 4,38 és 3,81-szer jobbak, mint az ugyanabban az időszakban használt közönséges cink-mangán akkumulátorok, és a teljesítmény-ár arány is 4,34, 2,78 és 2,41-szer jobb. A fogyasztók számára az alkáli cink-mangán elemek ésszerű magabiztossággal használhatók.